Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

PIC00001749

MAALÄMPÖ VAHVASSA KASVUSSA

Maalämpö kasvattaa suosiotaan kiihtyvällä vauhdilla kun yhä useammat maalämpöön siirtyneet omakotiasukkaat  ja taloyhtiöt ovat saavuttaneet merkittäviä, 60-70% säästöjä lämmityskustannuksissa öljy-, sähkö- tai kaukolämpöön verrattuna.  Myös Ilma-vesilämpöpumppujen ja aurinkolämmityksen menestys Euroopassa alkaa näkyä myös  Suomessa, erityisesti matalaenergiarakennusten lämmityksessä ja tukijärjestelminä.     

 

RAASEPORIN MAALÄMPÖ OY

Raaseporin Maalämpö Oy toimittaa lämpöpumppujärjestelmiä  ja aurinkolämpötuotteita Länsi-Uudellamaalla. Päätuotteemme on saksalaisen STIEBEL ELTRON maalämpöpumppujen myynti ja asennus sekä energiakaivot,  ja toimituksen jälkeiset takuu- ja huoltopalvelut. Toimitamme myös STIEBEL ELTRONIN  ilma-vesilämpöpumppuja  ja käyttövesilämpöpumppuja,  varaajia, sekä aurinkolämpökeräimiä ohjauslaitteineen. 

 

Asiantuntijamme omaavat pitkän kokemuksen maalämpötoimituksista ja ovat suorittaneet Stiebel- Eltronin tuotekoulutuksen Suomessa ja Saksassa. Henkilökuntamme on suomalaista ja palvelemme asiakkaita suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Asentajillamme on tarvittavat TUKES sertifionnit töiden suorittamiseen.

 

STIEBEL ELTRON, HUIPPULAATUA  SAKSASTA

STIEBEL ELTRON on johtava eurooppalainen lämpöpumppuvalmistaja jonka toiminta alkoi sähkö- ja lämmityslaitteiden valmistuksella jo 1924. Yrityksellä on ollut pitkään laajaa LVI-tuotteiden tuotantoa ja lämpöpumppujen valmistus alkoi jo vuonna 1976. STIEBEL ELTRON lämpöpumput valmistetaan ja suunnitellaan kokonaan Saksassa Holzmindenin tehtailla, jossa valmistusketju on hyvin hallittu ja omavarainen alkaen teräslevyistä, useiden komponenttien valmistuksesta  ja päättyen aina valmiisiin testattuihin tuotteisiin. Tehdas on nykyisin Euroopan suurin maalämpöpumppuja valmistava tuotantolaitos.  

STIEBEL ELTRON on panostanut määrätietoisesti tuotteiden laatuun, omaan suunnitteluun ja omaan valmistukseen. Tänään ollaan tilanteessa jossa maalämpöpumppujen luotettavuus ja  tehokkuus ovat markkinoiden parhaat. Alhainen vikataajuus tarkoittaa vuosikausien moitteetonta toimintaa asiakkaalle ja alhaisia takuukustannuksia valmistajalle. Tämä  on mahdollistanut asiakkaillemme ennätyspitkät takuut, 3v lämpöpumppulaitteille ja 7v kompressoreille.

 

Maalämpöpumppujen suorituskyvyssä STIEBEL ELTRON on myös omassa luokassaan, uuden malliston tehokerroin ylitti juuri maagisen COP 5  arvon. Siis yhden kWh ostoenergialla saadaan yli 5 kWh lämmitysenergiaa, mitattuna uuden tiukemman EN 14511 standardin mukaan. Käytettävyyden ja muotoilun osalta Stiebel-Eltronin mallistolle on myönnetty useita design-palkintoja.

 

MAALÄMPÖPUMPPU LAAJASTA MALLISTOSTA

Malliston tehoalue 4-400 kW takaa sen että optimaalisesti mitoitettu järjestelmä voidaan asentaa aina pienimmistä ok-taloista suuriin kerrostaloihin ja teollisuusrakennuksiin. Pienet mallit sopivat hyvin matala-energiataloihin  tai muiden lämmitysjärjestelmien tueksi. Maalämpöpumppu voi sisältää myös viilennystoiminnan kesähelteille. 

 

 

KANNATTAVAAN INVESTOINTIIN SAA MYÖS TUKEA JA RAHOITUKSEN

 

Maalämpöinvestoinnit  ovat osoittautuneet hyvin kannattaviksi, lisätietoa esimerkkikohteista löytyy mm. Referenssit –valikosta. Nämä tulokset perustuvat asiakkaiden itse keräämiin kulutustietoihin omista taloistaan. Raaseporin Maalämpö laskee Teidän talon maalämpöinvestoinnin ja kannattavuusarvion tarjouksen yhteydessä.

 

Maalämpöhankinnassa voidaan hyödyntää kotitalousvähennys hankinnan työ-osuudesta. Lisäksi tietyille erityisryhmille on muita investointitukia haettavissa.

Maalämpöhankinnan tuomat säästöt  ja lyhyt takaisinmaksuaika tekevät investoinnista hyvin kannattavan myös rahoituksella. STIEBEL ELTRON rahoitusta myönnetään aina 30000 euron hankintaan saakka joka usein kattaa koko maalämpöinvestoinnin.

 

Lue lisää valikosta Rahoitus ja tuet.